Hoppa till innehåll

Signals Notebook

Den framtidssäkrade Signals Electronic Lab Notebook (ELN)

Signals Notebook är den enda framtidssäkra elektroniska bärbara lösningen som täcker en omfattande uppsättning av vetenskapliga användningsfall som spänner över biologi, kemi, formuleringar, analys och mer. Det kommer att göra det möjligt för dig att förbättra produktiviteten och datatransparensen genom förbättrat samarbete, förbättrade arbetsflöden och labbautomation. Den driver välgrundade beslut genom att optimera dataåteranvändning och är placerad i epicentret för alla vetenskapliga digitala transformationsstrategier.

Info

Vad är Signals Notebook?

Drive digital transformation

Signals Notebook har ett modernt användargränssnitt som de på alla dina personliga appar, och behovet av utbildning är försumbart. Du kommer att vara igång på nolltid. Det är en del av anledningen Signals Notebook är den elektroniska labbanteckningsboken för företag med ett team av 4 forskare till de största bioteknik- och läkemedelsföretagen i världen. Du kommer snabbt att dra nytta av hur vårt moln ELN förbättras:

 • Intuitivt, dra-och-släpp användargränssnitt
 • Massivt skalbar med Google-liknande sökprestanda
 • Funktioner för socialt samarbete, inklusive chatt och aviseringar
 • API:er och gränssnitt för integration
 • Robust regelbaserad åtkomstkontrollmodell, inklusive stöd för CRO:er
 • Mallhantering med tabell- och formulärdesign
 • Strukturerad datafångst med bearbetning och analys

Ledningen enterprise-Redo, molnbaserad ELN för forskning om stora och små molekyler

SEKVENSERING

Signals Notebook stödjer DNA och proteinsekvenser. Här ser vi en plasmidfunktion vald för att markera den underliggande sekvensen.

FLEXIBILITET

Djup och bredd för att stödja ett brett utbud av arbetsflöden för skala – inklusive kemi, biologi, formuleringar, analytiska vetenskaper och materialvetenskap.

GLOBAL RÄCKVIDD

Över 1 miljon forskare vid 4000 organisationer räknar med Signals Notebook för att hjälpa dem effektivisera sina arbetsflöden.

INTEGRERAD

Strukturerad datafångst med API:er och gränssnitt för integration med instrument, in-house systems och databaser.

Nyheter

Signals Notebook - Vad är nytt?

Signals Notebook är en intuitiv och effektiv datahanteringslösning för vetenskaplig forskning. Skriv upp dina forskningsdata och experiment, dra och släpp, lagra, organisera, dela, hitta och filtrera data enkelt.

Kolla in de senaste förbättringarna

Systemkrav

Systemkrav

Hårdvarukrav
Alla mellanklassklientmaskiner med minst 8 GB RAM-minne borde räcka. Notera: Signals Notebook är inte kvalificerad för närvarande på mobila plattformar (surfplattor, telefoner).

Programvarukrav

 • Vi stödjer de flesta moderna webbläsare som t.ex Chrome, Firefox, Safari 11 och Chromium-baserade Microsoft Edge.
 • För ChemDraw® Web Clipboard-tillägget kan Java Runtime Environment 1.7+ krävas enligt slutanvändarens operativsystemstem och webbläsare.
 • Redigering i ChemDraw® Desktop kräver ChemDraw® 17.1 eller högre för PC och ChemDraw® 17.1.1 för Mac. ChemDraw Edit in Desktop 17.1 stöds i Sierra och High Sierra operativsystemstem på Mac och Windows 7 och 10.
 • ChemDraw® Edit in Desktop 18.2 stöds i MacOS High Sierra och Mojave och Windows 7 (32-bitars och 64-bitars), 8.1 (64-bitars) och 10 (64-bitars).
 • Redigering i Tibco Spotfire kräver Tibco Spotfire Analyst LTS 10.3 eller 10.10. Tillägget SignalsNotebookSpotfireOpener-v1.x.spk måste också installeras på Spotfire-servern och distribueras till användaren. Redigering i Spotfire stöds i Windows 10 system endast. Filstorleksgränsen som stöds för att öppna och spara dxp-filer i Spotfire är 50 MB. Användare kan ändra större filer via Windows Registereditorn, för mer information, se: https://support.microsoft.com/ensg/help/2668751/you-cannot-download-more-than-50-mb-or-upload-large-files-when-the-upl.

Support

Om svaret inte finns på produktsidan, vänligen besök vårt hjälpcenter och skicka in din biljett.

Beskriv ditt problem så detaljerat som möjligt när du kontaktar vår support.

Kom ihåg att alltid informera om vilken produktversion du har och vilket operativsystemstem du använder (både plattform och version).

Du kan också besöka länkarna nedan för att få hjälp:

en_GBEnglish