Hoppa till innehåll

Appkod 2022

Smart IDE för iOS- och macOS-utveckling

AppCode är en Objective-C IDE för utvecklare som bygger appar för Apple-enheter som Mac, iPhone och iPad. Det är fokuserat på utvecklarproduktivitet, kodkvalitet och tät integration med Xcode. Denna smarta IDE kommer med genomtänkt och bekväm kodnavigering och kodkomplettering, kodanalys i farten med snabbfixförslag och bättre kodrefaktoreringar. Du kan öppna och skapa Xcode-projekt och köra din app på en iOS-enhet eller i en simulator. Tack vare en djupgående förståelse för din kodstruktur tar AppCode hand om dina rutinuppgifter och besparar dig från extra skrivning.

 • Smart redaktör: Hoppa till valfri fil, klass eller symbol i ditt projekt på nolltid. Använd hierarkiska och strukturerade vyer för att navigera genom din projektstruktur.
 • Grundlig kodanalys: AppCode övervakar ständigt kvaliteten på din kod. Den varnar dig för fel och lukter och föreslår snabba lösningar för att lösa dem automatiskt.
 • Smart avslutning: AppCode erbjuder två typer av kodkomplettering: grundläggande komplettering när du skriver och mer avancerad Smart komplettering för exakt filtrering.
 • Pålitliga refaktoreringar: Ändra och förbättra din kod när som helst med säkra, exakta, pålitliga refactorings.

Med AppCode känns det som att koden flyger från mitt huvud till skärmen.

Info

Om AppCode

Produktiv enhetstestning

Ur förpackningen stöder AppCode XCTest, Quick, Kiwi, Catch, Boost.Test och Google Test-testramverk. Kodgenereringsåtgärd för att få enhetstestermetoder gör dig mer produktiv. Använd ⌘N för att få testmetoder enligt sammanhanget.

Många språk, en IDE

AppCode stöder inbyggt Objective-C, Swift, C och C++ (inklusive moderna C++-standarder, libc++ och Boost), såväl som JavaScript, XML, HTML, CSS och XPath.

Byt namn på refactoring

Byt namn på variabler, konstanter, funktioner, typnamn och klasser och var säker på att AppCode kommer att uppdatera all användning över hela kodbasen åt dig.

Åsidosätt/implementera

Dra ner på rutinen när du implementerar eller åsidosätter metoder – AppCode skapar en stubb med någon standardkod åt dig.

Skapa från användning

Har du någonsin drömt om att skapa en funktion, konstant, variabel eller egenskapsdeklaration bara genom att använda den i din kod? Tryck bara på ⌥⏎ så skapas det automatiskt på rätt plats!

Den kompletta upplevelsen

AppCode är 100 % kompatibel och interoperabel med Xcode, utan ytterligare konfiguration krävs, och integreras sömlöst med CocoaPods, Reveal-applikationen, det mest populära versionskontrollsystemetstems och ett antal problem trackers.

Klicka här för att upptäcka alla funktioner!

Nyheter

Vad är nytt i AppCode 2022.2?

UML klass diagrams

AppCode 2022.2 låter dig generera UML klass diagrams för Objective-C och Swift. Den diagrams hjälpa dig att analysera strukturen för din applikation genom att visa typer, tillsammans med deras kopplingar, metoder och fält.

Språkstöd

AppCode 2022.2 är anpassad till många nya Swift- och Objective-C-ändringar, inklusive stöd för samtidig interoperabilitet med Objective-C och existentiell alla.

Koddokumentation

Återgivningen av koddokumentation förbättrades avsevärt. Dessutom tillämpar AppCode 2022.2 nu grundläggande syntaxmarkering när dokumentationskommentarer visas i snabbdokumentationen.

Klicka här för att se vad som är nytt!

Systemkrav

Systemkrav

 • Xkod 12.5-13.3
 • macOS 11 eller högre
 • Minst 2 GB ledigt RAM, 8 GB totalt system RAM rekommenderas
 • 2.5 GB hårddiskutrymme, SSD rekommenderas
 • 1024 × 768 minsta skärmupplösning

Licens

Licensalternativ

JetBrains använder en prenumerationsbaserad licensmodell, vilket gör att du kan köpa årliga prenumerationer som inkluderar alla buggfix-uppdateringar. Licensmodellen inkluderar även en sk "perpetual" reservlicens. När du köper en årsprenumeration får du en "perpetual-licens" för den exakta version som var tillgänglig vid köptillfället.

Kommersiell årsprenumeration för juridiska personer, inklusive företag och organisationer (både vinstdrivande och ideella), som kräver programvaran för allmän kommersiell användning. En juridisk person kan använda programvaran under affärsprenumerationen på vilken dator som helst, operativsystemstem, och av alla utvecklare inom en juridisk enhet, förutsatt att det totala antalet samtidiga användare aldrig överstiger antalet prenumerationer som köpts av den juridiska enheten.

Kommersiell årsprenumeration inkluderar

 • Gratis obegränsad e-poståtkomst till teknisk support och onlinesupportresurser under prenumerationens period
 • Kostnadsfria allmänt tillgängliga buggfix-uppgraderingar, mindre utgåvor och större utgåvor för den licensierade JetBrains-utgåvan under prenumerationstiden.
 • Tillgängligt för alla juridiska personer (företag och organisationer, inklusive ideella organisationer och myndigheter)
 • Licensen ägs av den juridiska personen, inte av en person
 • Ej överförbar begränsning: Användning av programvaran är begränsad till den juridiska personen utan rätt till överföring. Företag och organisationer kan endast överföra sina licenser mellan anställda och entreprenörer
 • Det licensierade syftet med användningen är allmän kommersiell användning
 • Fleranvändarlicens – det totala antalet samtidiga programanvändare får inte överstiga antalet köpta prenumerationer
 • Licensperioden är tidsbegränsad, baserat på årliga prenumerationsbetalningar
 • Perpetual reservlicens: Din licens är INTE evig. Den nya licensmodellen inkluderar eviga reservlicenser. En evig reservlicens är en licens som tillåter dig att använda en specifik version av programvaran efter att ditt företagsabonnemang löper ut. Den specifika versionen av programvaran som du kan använda när ditt företagsabonnemang löper ut kommer att vara den exakta versionen som är tillgänglig vid tidpunkten för ditt köp.

Jämförelse av kommersiell och personlig licens

Kommersiell licens (företag och organisationer)

 • Tillgängligt för: Alla juridiska personer (företag och organisationer, inklusive ideella organisationer och myndigheter)
 • Fleranvändarlicens: Ja, det totala antalet samtidiga programanvändare kan inte överstiga antalet köpta prenumerationer
 • Licensperiod: Tidsbegränsad, baserat på månatliga och årliga prenumerationsbetalningar
 • Reservlicensbidrag: Ja, 12 föregående månaders oavbrutna prenumerationsbetalningar krävs

Personlig licens (individuell)

 • Tillgängligt för: Privatpersoner som handlar med egna medel. Kan inte köpas eller ersättas av företag
 • Fleranvändarlicens: Nej, programvaran kan endast användas av den person som köpte en prenumeration
 • Licensperiod: Tidsbegränsad, baserat på månatliga och årliga prenumerationsbetalningar
 • Reservlicensbidrag: Ja, 12 föregående månaders oavbrutna prenumerationsbetalningar krävs

Support

Support

I prenumerationen ingår följande Support och Underhåll med JetBrains.

 • Obegränsad tillgång till teknisk support via e-post
 • Gratis uppgraderingar till alla mindre och större utgåvor, inklusive buggfixar

Klicka här för att kontakta JetBrains support!

Rekommenderade resurser och länkar:

en_GBEnglish