Hoppa till innehåll

Programmering

Embarcadero

C++ Builder 11.2

C++Builder är en avancerad IDE för modern C++, med högproduktiva bibliotek som hjälper dig att leverera blixtrande snabba, inbyggda appar med fantastisk användarupplevelse för dina kunder på Windows och iOS. Oberoende utvecklare och enterprise lag drar nytta av C++Builder att uppnå konsekventa projektleveranser minst 5 gånger snabbare än konkurrerande lösningar.

Delphi 11.2

Delphi® är världens mest avancerade IDE för snabb utveckling med kraftfulla funktioner och visuella designverktyg. Skapa inbyggda applikationer med hög prestanda för miljarder användare Windows, macOS, iOS, Android och Linux. Dra nytta av klassens bästa Windows plattformsintegration för att bygga visuellt och tekniskt imponerande appar redo för Windows 11.

RAD Studio 11.2

RAD Studio är den ultimata IDE för inbyggd applikationsutveckling med flera plattformar med en källa med integrerade verktygskedjor och visuella designers, driven av Delphi och modern C++. Utnyttja klassens bästa Windows plattformsintegration och en flexibel komponentbaserad arkitektur för att kompilera högpresterande appar från en kodbas för miljarder användare på Windows, macOS, iOS, Android och Linux.

Intel programvara

Intel® oneAPI Base Toolkit

Intel oneAPI Base Toolkit är en uppsättning verktyg inklusive marknadsledande kompilatorer, kraftfulla prestandabibliotek och analys- och felsökningsverktyg.

Intel oneAPI Base Toolkit är en begränsad version som rekommenderas för icke-legacy-kunder med fokus på DPC++-utveckling. För att få ut det mesta av din Intel-programvara rekommenderar Alfasoft Intel oneAPI Base & HPC Toolkit.

Intel® oneAPI Base & HPC Toolkit

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit erbjuder en uppsättning verktyg vad utvecklare behöver för att bygga, analysera, optimera och skala HPC-applikationer med de senaste teknikerna inom vektorisering, multitrådning, parallellisering med flera noder och minnesoptimering.

Verktygen som omfattade Intel Parallel Studio XE är nu integrerade i Intel oneAPI Base & HPC Toolkit.

JetBrains

CLion

JetBrains CLion är en integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för C och C++-programmering. Det är utvecklat av JetBrains och erbjuder många avancerade verktyg och funktioner för att hjälpa utvecklare att skapa och hantera projekt i C och C++.

DataGrip

JetBrains DataGrip är en integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för databasadministration och SQL-utveckling. Det är utvecklat av JetBrains och erbjuder många avancerade verktyg och funktioner för att hjälpa databasadministratörer och utvecklare att hantera och utveckla databaser. DataGrip stödjer många olika databasplattformar, inklusive MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server, och SQLite. DataGrip innehåller verktyg för kodredigering, felsökning, och optimering av SQL-frågor, samt möjlighet att hantera databasobjekt och databasstrukturer. DataGrip är ett kraftfullt verktyg för databasadministration och SQL-utveckling och är populärt bland professionella databasadministratörer och utvecklare.

IntelliJ IDEA

IntelliJ IDEA är en integrerad utvecklingsmiljö (IDE) från JetBrains som används för att utveckla program i olika programmeringsspråk, inklusive Java, Kotlin, Scala och Python. Det erbjuder verktyg för kodredigering, debugging, profilering, automatisk kodgenerering och integration med olika utvecklingsverktyg och ramverk. Det har en användarvänlig gränssnitt och är väl lämpad för både nybörjare och erfarna utvecklare.

Jetbrains All Product Pack

JetBrains specialiserar sig på intelligenta, produktivitetsmöjliggörande verktyg som hjälper dig att skriva ren, kvalitetskod över .NET, C#, C++, Java, Ruby, Python, PHP och JavaScript-plattformar genom alla utvecklingsstadier.

PyCharm

PyCharm är ett utvecklingsverktyg från JetBrains speciellt utformat för Python-programmering. Det innehåller alla verktyg som behövs för att skapa, redigera och debugga Python-kod, inklusive en intelligent källkodshanterare, automatisk kodkomplettering, en visual debugger och stöd för flera versioner av Python.

ReSharper

ReSharper är ett Visual Studio-tillägg som ger utvecklare möjlighet att skriva kod snabbare och mer effektivt genom att automatiskt hitta och fixa kodproblem, generera kod, optimera kodstruktur, hålla koden konsistent och automatiskt hantera kodreferenser.

Rider

Rider från Jetbrains stöder .NET Framework, det nya plattformsoberoende .NET Core och Mono-baserade projekt. Detta låter dig utveckla ett brett utbud av applikationer, inklusive .NET-skrivbordsapplikationer, tjänster och bibliotek, Unity-spel, Xamarin-appar, ASP.NET och ASP.NET Core Web-applikationer.

WebStorm

WebStorm är ett utvecklingsverktyg som är speciellt utformat för webbutveckling. Det innehåller alla verktyg som behövs för att skapa, redigera och debugga kod i JavaScript, HTML, CSS, XML och andra webbrelaterade språk. WebStorm har också stöd för flera olika ramverk och bibliotek, inklusive Angular, React, Vue.js och Node.js. Verktyget innehåller också en intelligent källkodshanterare, automatisk kodkomplettering, en visual debugger och stöd för flera versioner av JavaScript.

Sencha

Sencha Ext JS

Sencha Ext JS är ett omfattande JavaScript-ramverket för att bygga dataintensiva, plattformsoberoende webb- och mobilapplikationer för en alla typer av moderna enheter. Ext JS är ett komponentbaserad ramverk som ger utvecklare möjlighet att skapa anpassade, responsiva gränssnitt med hög prestanda och interaktiva funktioner. <br> <br> Ext JS inkluderar 140+ förintegrerade och testade högpresterande UI-komponenter som t.ex. datagrid, diagram, formulär och menyer, samt stöd för drag-och-släpp-redigering och en visuell designer. Det har också stöd för moderna webbtekniker såsom HTML5, CSS3 och JavaScript MVVM-arkitektur.

Sencha GRUI

Sencha GRUI är en modernt företagsanpassad grid-lösning för React UI med 100+ data grid funktioner. Ext JS data grid har byggts om från grunden för att använda en mer modern JavaScript och en ny arkitektur som kommer att leverera samma funktioner och förbättrad prestanda i ett lättanvänt React API.

Whole Tomato Software

Visual Assist

Visual Assist är ett plugin-program för Microsoft Visual Studio utvecklat av Whole Tomato Software. Visual Assist är ett produktivitetsverktyg för C/C++ och C# som förbättrar IDE-funktioner relaterade till navigering, refactoring, kodgenerering och kodningshjälp, tillsammans med specifika verktyg för UE4.

LANSA

Visual LANSA

LANSA:s flaggskeppsprodukt är Visual LANSA, den ursprungliga plattformen för lågkod, snabb applikationsutveckling för professionella mobil-, webb- och molnutvecklare. Den tillhandahåller en enspråkig IDE för att generera klientsidan, serversidan och allt däremellan.

LANSA Composer

LANSA Composer är ett verktyg från LANSA för att skapa, utveckla och skapa webbapplikationer. Det är en integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som hjälper utvecklare att skapa moderna, komponentbaserade webbapplikationer med hjälp av ett drag-and-drop verktyg.

IDM

UltraEdit

UltraEdit är en prisbelönt textredigerare. Dess tydliga layout och kraftfulla projekt- och arbetsutrymmesfunktioner kan hantera komplexa och sofistikerade programvaruutvecklingsprojekt. Men trots sitt stora utbud av funktioner känns UltraEdit aldrig överväldigande.

en_GBEnglish