Hoppa till innehåll

UltraEdit

Världens bästa textredigerare

UltraEdit är ett kraftfullt textredigeringsprogram som är utformat för att hjälpa utvecklare att skapa och redigera kod. Det innehåller en rad verktyg och funktioner för att hjälpa till med kodskrivning, inklusive automatisk kodkomplettering, sök och ersätt-funktioner, stöd för flera språk, stöd för regelbaserade uttryck, och en rad olika mallar. UltaEdit är också känt för att vara ett utmärkt verktyg för att redigera stora filer och är lätt att använda. Det är ett populärt val för utvecklare, tekniskt skribenter och dataanalytiker och erbjuder stöd för Windows, Mac OS och Linux.

Jag är alltid förvånad över kraften och flexibiliteten i UltraEdit.

Info

Sencha GRUI introduktionsvideo

Vad är UltraEdit?

JavaScript-utveckling på ett enkelt sätt.

Anpassade teman och layouter

Miljön som du väljer att arbeta i är personlig. Med UltraEdits djupt anpassningsbara menysystem väntar din perfekta meny i appen. UltraEdits meny låter dig växla och anpassa meny-/verktygsfältsystem, allt efter dina önskemål.

UltraEdit - Anpassa teman och layouter

Multi-redigering, multi-select och mer

UltraEdits textredigeringsfunktioner gör redigering av listor och kolumner till en intuitiv upplevelse. Med funktioner som redigering med flera rader, redigering av kolumner/block och multival, är det en enkel textredigerare när du vill att den ska vara och en kraftredigerare med flera markörer när du behöver den.

UltraEdit - Multi-caret och multi-select

Filsökning på multipla sätt, i eller genom filer.

Från snabba inline-fynd till massiva utbyten över hela ditt projekt, ingen does sökning som UltraEdit. Hitta/ersätt över filer, Perl reguljära uttryck, kolumnbaserad sökning, radfilter och mer...när det kommer till sökning finns det nästan ingenting som UltraEdit inte kan göra!

Inbyggd FTP, SSH och fler utvecklarfunktioner

UltraEdit har en integrerad FTP-webbläsare och stöder syntaxmarkering för hundratals språk, med fler alltid på gång. UltraEdit är redo för alla kodningssessioner med en integrerad SSH/telnet-klient, skript, anpassade verktyg, makron och smarta mallar.

Inkluderar UltraCompare Professional GRATIS!

Det stämmer – UltraEdit inkluderar UltraCompare Professional utan extra kostnad! UC Pro erbjuder 2- och 3-vägs filjämförelse och sammanfogning, mappjämförelse och synkronisering, hex-jämförelse, tabell/Excel-jämförelse, lokal/fjärrsynkronisering, Git-integration och mycket mer. Se mer här!

Funktioner

Dynamisk kod automatisk komplettering med IntelliTips

UltraEdit tillhandahåller kodmedvetna och sammanhangsmedvetna autoslutförslag. Se klassmedlemmar, funktionstips och mer för de flesta moderna programmeringsspråk ... och konfigurera så mycket eller så lite för att passa dina behov.

Bäst av allt – det fungerar bara ur lådan. Inga riskabla plugins från tredje part eller esoterisk konfigurationsredigering krävs.

Multi-caret/multi-select

UltraEdit har de mest kraftfulla och intuitiva multi-caret-redigerings- och flervalsfunktionerna i branschen. När dina markörer eller val är där du vill att de ska vara kan du kopiera, klippa ut, klistra in, markera och ta bort precis som du normalt skulle göra

HTML / Markdown förhandsgranskning

Vill du se din renderade HTML eller Markdown ändringar i farten, när du redigerar dem? UltraEdits liveförhandsvisning gör detta möjligt. Dubbelklicka på ett element i förhandsgranskningen för att hoppa till dess definition i källan. Och med Github Flavored Markdown (GFM) kodmarkering och kompatibilitet, UltraEdit är den enda redigeraren du behöver för ditt repos.

Sök

Om det går att söka efter hittar UltraEdit det. Men sök är nästan fel ord. Med kraften att söka med reguljära uttryck, söka i filer, hitta en nål i en 4 GB höstack eller snabbt hitta ett ord du letar efter, är detta inte sökning. Detta är allvetande.

Kolumnläge

När det inte är tillräckligt bra att redigera horisontellt är kolumnläget där för dig. Använd kolumnläge för att intuitivt redigera längs Y-axeln var som helst i ditt dokument. Det är ett av många kraftfulla sätt som UltraEdit hjälper dig att redigera tabelldata eller kodfiler.

Integrerad FTP, SSH & Telnet

Oavsett om du behöver göra snabba redigeringar av en fil på en server eller ladda upp en enorm kodbas, gör UltraEdits integrerade FTP-funktioner och SSH/Telnet det enkelt att arbeta med fjärrfiler och interagera med servrar från en enda kraftfull applikation.

Anpassningsbart gränssnitt

Vår meny system har byggts om från grunden för att göra den ännu mer anpassningsbar än någonsin. Vår djupt anpassningsbara nya meny kan läggas upp hur du vill. Ställ in dig själv med Ribbon-läge för ett välbekant utseende och känsla. Eller så kanske du föredrar det enkla verktygsfältet med bara dina vanligast nödvändiga funktioner. Möjligheterna är oändliga.

teman

Välj ett av våra kärnteman eller prova våra vackra användarbidragna teman för att få UltraEdit att se ut precis som du vill att det ska se ut. Ta det ett steg längre genom att ändra ditt tema eller skapa ett nytt från början, och sedan bidra med det för resten av våra användare.

Redigera stora filer

UltraEdit är byggt för att redigera stora filer som får andra textredigerare att krascha. Människor som sysslar med databaser och stora loggfiler älskar verkligen vår produkt av just denna anledning.

4K UHD-stöd

UltraEdit ser bra ut på Retina och andra ultrahögupplösta skärmar. Du behöver inte oroa dig om du inte har gått över till 4K än. Vi står redo för dig när du gör det.

Multi-plattform

UltraEdit är tillgängligt för Windows, Mac och Linux. Även om du har en av dessa distroer som ingen har hört talas om, finns det en god chans att vi kanske kan hjälpa dig.

3-för-1-licenser

Din personliga UltraEdit-licens är bra för upp till 3 maskiner på valfri kombination av plattformar. Vill köra på två Mac-datorer och en Windows låda? Du är redo!

Klicka här för att se höjdpunkterna i UltraEdit

Nyheter

Vad är nytt i UltraEdit 2022

Ännu snabbare prestanda, livskvalitetsförändringar och en serie "under huven"-förbättringar av funktionerna som ni alla känner till och älskar.

Istället för att lägga till mer funktionalitet till en redan omfattande lista, innehåller den här utgåvan en serie optimeringar som avsevärt bidrar till en bättre kodredigeringsupplevelse.

I den här versionen har vi förnyat vårt engagemang för att skapa den bästa kodningsupplevelsen baserat på dessa tre principer:

  • prestanda
    Laddningstid, starttid och övergripande Ul-respons har förbättrats över hela linjen.
  • Kvalitet
    Små Ul-justeringar och förbättringar av livskvalitet i populära områden som kolumnläge, makron och sökning, bland annat.
  • Användarupplevelse
    Dessa bidrar till en bättre upplevelse för våra användare. Redaktörens användbarhet och prestanda borde vara mer snabb och intuitiv överlag.

Läs mer om de nya funktionerna i UltraEdit

Licens

Licensalternativ

Oavsett om du bara behöver en enda produkt eller hela uppsättningen av IDM-verktyg för bara några få dollar mer, kan du välja den flexibla prenumerationsplanen som fungerar för dig.

Vilket abonnemang är bäst för dig?

UltraEditFull tillgång
UltraEditXX
UltraCompare ProfessionalXX
UltraEdit (mobil USB-version)X
UltraCompare (mobil USB-version)X
UEStudio (Git- och versionskontrollintegration, andra utvecklarverktyg)X
UltraFTP (Kraftfull FTP-klient med sessionsstöd)X
UltraFinder (Kraftfull sökklient för Windows)X
Valfria molntjänsterX
Administrativa verktyg (Easy Access Manager)X
Helt integrerad verktygsuppsättning för fullspektrumredigeringX
Teknisk supportXX
Prioriterad support (gratis med volymprenumeration)X
UltraEdit License Comparison Matrix

Systemkrav

System krav och kompatibilitet

UltraEdit för Windows

UltraEdit för Windows kör på alla Windows systems springer Windows 8.1 och senare.

UltraEdit för Mac

UltraEdit för Mac körs på alla macOS systems 10.12 (Sierra) och senare, med stöd endast för Intel-baserade processorer.

UltraEdit för Linux

UltraEdit är en inbyggd Linux-applikation. den does kräver inte WINE eller något annat översättningslager för installation och användning och kommer att köras på GNOME- och KDE-datorer. Välj lämpligt installationspaket för din distribution av Linux ovan. Om din distribution inte är specifikt listad, ladda ner .tar-paketet.

Support

Support

Många svar på användarfrågor finns i olika användbara resurser tillgängliga i programmets hjälpmeny eller på vår webbplats. Se till att kontrollera följande länkar för hjälp innan du kontaktar IDM. Även om vårt supportteam svarar på e-postmeddelanden mycket snabbt, kan du hitta ditt svar snabbare genom att läsa våra FAQ, energitips, manual eller forum.

Klicka här för att kontakta UltraEdit teknisk support!

Rekommenderade resurser och länkar: