Hoppa till innehåll

ReSharper

Visual Studio-tillägg för .NET-utvecklare

ReSharper är ett utvecklingsverktyg från JetBrains som är speciellt utformat för C# och VB.NET. Det är en Visual Studio-tillägg som ger utvecklare möjlighet att skriva kod snabbare och mer effektivt genom att automatiskt hitta och fixa kodproblem, generera kod, optimera kodstruktur, hålla koden konsistent och automatiskt hantera kodreferenser. ReSharper innehåller också ett omfattande verktyg för navigering i koden, så att utvecklare kan hitta och hoppa till specifika delar av koden snabbt och enkelt. <br> <br> ReSharper ger dig kodkvalitetsanalys i farten tillgänglig i C#, VB.NET, XAML, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML och XML. Du vet direkt om din kod behöver förbättras. Inte bara gör det ReSharper varnar dig när det finns ett problem i din kod, men den ger hundratals snabba lösningar för att lösa problem automatiskt. Du kan omedelbart navigera och söka igenom hela lösningen. Hoppa till valfri fil, typ eller typmedlem, eller navigera från en specifik symbol till dess användningsområden, bassymboler och härledda symboler eller implementeringar.

Info

Hur ReSharper hjälper Visual Studio-användare

Analysera kodkvalitet

Kodkvalitetsanalys är tillgänglig i C#, VB.NET, XAML, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML och XML. Du vet direkt om din kod behöver förbättras.

Eliminera fel och kodmisstag

Inte bara does ReSharper varnar dig när det finns ett problem i din kod, men den ger hundratals snabba lösningar för att lösa problem automatiskt. I nästan alla fall kan du välja den bästa snabblösningen från olika alternativ.

Byt kodbas på ett säkert sätt

Automatiserade lösningsomfattande kodrefaktoreringar hjälper dig att säkert ändra din kodbas. Oavsett om du behöver revitalisera äldre kod eller ställa i ordning din projektstruktur kan du lita på ReSharper.

Bearbeta hela lösningen omedelbart

Du kan omedelbart navigera och söka igenom hela lösningen. Hoppa till valfri fil, typ eller typmedlem, eller navigera från en specifik symbol till dess användningsområden, bassymboler och härledda symboler eller implementeringar.

Njut av kodredigeringshjälparna

Flera kodredigeringshjälpmedel, inklusive utökad IntelliSense, hundratals omedelbara kodtransformationer, automatisk import av namnrymder, ordna om kod och visning av dokumentation.

Följ kodningsstandarder

Kodstil och formateringsfunktionalitet med finjusterade, språkspecifika inställningar hjälper dig att eliminera oanvänd kod och skapa en gemensam kodningsstandard för ditt team.


ReSharper gör Visual Studio till en mycket bättre IDE

Kodanalys

ReSharper utökar Visual Studio med över 2200 inspektioner med kod direkt för C#, VB.NET, ASP.NET, JavaScript, TypeScript och andra teknologier. För de flesta inspektioner, ReSharper ger snabbkorrigeringar (glödlampor) för att förbättra koden.

Hitta och ta bort oanvänd kod? Migrera din kod till den senaste C#-versionen? Konvertera loopar till LINQ efter behag? Hitta och förhindra möjliga undantag? Använd en vanlig namnstandard? Allt detta och många fler kodförbättringar är möjliga med ReSharpers kodanalys.

Refaktoreringar

60+ refaktoreringar och 450+ sammanhangsåtgärder hjälpa till att organisera koden på ett säkert sätt och flytta runt den i lösningen, fördela ansvar, frikoppla, minska komplexiteten eller helt enkelt använda alternativ språksyntax.

Navigering och sökning

ReSharper hjälper direkt komma till valfri kod i en lösning, oavsett hur stor lösningen är. Den kan också navigera dig från vilken symbol som helst till dess relaterade kod såsom implementeringar av ett givet gränssnitt, förlängningsmetoder för en klass eller användningar av ett fält.

Kodformatering och rensning

Konfigurera och tillämpa kodstil baserat på dina personliga preferenser eller dina lagstandard. Kodstil och formateringsinställningar för C#, VB.NET, ASP.NET, JavaScript, TypeScript och andra språk kan tillämpas i alla omfång, från ett urval till en lösning.

Kodgenerering

ReSharper Kan skapa mycket kod åt dig: från nya filer och klasser till villkorliga block och GUID; från metoder och egenskaper som krävs av ett gränssnitt som implementeras till likhetskontroller och formateringsmedlemmar.

Nyheter

Vad är nytt i ReSharper 2022.2

ReSharper 2022.2 innehåller stöd för C# 11-funktioner som obligatoriska medlemmar, markerade användardefinierade operatorer, råsträngar och listmönster. Den lösningsomfattande analysen har kraftigt optimerat minnesförbrukningen. Dessutom ger den här utgåvan också Virtual Formatter, som låter dig visa kod i ditt föredragna format utan att egentligen formatera om källkoden på disken, och ett diskrensningsverktyg för att ta bort temporära filer som genereras av ReSharper medan det fungerar på din kod.

Klicka här för att se vad som är nytt!

Systemkrav

Systemkrav

 • Xkod 12.5-13.3
 • macOS 11 eller högre
 • Minst 2 GB ledigt RAM, 8 GB totalt system RAM rekommenderas
 • 2.5 GB hårddiskutrymme, SSD rekommenderas
 • 1024 × 768 minsta skärmupplösning

Licens

Licensalternativ

JetBrains använder en prenumerationsbaserad licensmodell, vilket gör att du kan köpa årliga prenumerationer som inkluderar alla buggfix-uppdateringar. Licensmodellen inkluderar även en sk "perpetual" reservlicens. När du köper en årsprenumeration får du en "perpetual-licens" för den exakta version som var tillgänglig vid köptillfället.

Kommersiell årsprenumeration för juridiska personer, inklusive företag och organisationer (både vinstdrivande och ideella), som kräver programvaran för allmän kommersiell användning. En juridisk person kan använda programvaran under affärsprenumerationen på vilken dator som helst, operativsystemstem, och av alla utvecklare inom en juridisk enhet, förutsatt att det totala antalet samtidiga användare aldrig överstiger antalet prenumerationer som köpts av den juridiska enheten.

Kommersiell årsprenumeration inkluderar

 • Gratis obegränsad e-poståtkomst till teknisk support och onlinesupportresurser under prenumerationens period
 • Kostnadsfria allmänt tillgängliga buggfix-uppgraderingar, mindre utgåvor och större utgåvor för den licensierade JetBrains-utgåvan under prenumerationstiden.
 • Tillgängligt för alla juridiska personer (företag och organisationer, inklusive ideella organisationer och myndigheter)
 • Licensen ägs av den juridiska personen, inte av en person
 • Ej överförbar begränsning: Programvaran är begränsad till den juridiska personen utan rätt att överföra. Företag och organisationer kan endast överföra sina licenser mellan anställda och entreprenörer
 • Det licensierade syftet med användningen är allmän kommersiell användning
 • Fleranvändarlicens – det totala antalet samtidiga programanvändare får inte överstiga antalet köpta prenumerationer
 • Licensperioden är tidsbegränsad, baserat på årliga prenumerationsbetalningar
 • Perpetual reservlicens: Din licens är INTE evig. Den nya licensmodellen inkluderar eviga reservlicenser. En evig reservlicens är en licens som tillåter dig att använda en specifik version av programvaran efter att ditt företagsabonnemang löper ut. Den specifika versionen av programvaran som du kan använda när ditt företagsabonnemang löper ut kommer att vara den exakta versionen som är tillgänglig vid tidpunkten för ditt köp.

Jämförelse av kommersiell och personlig licens

Kommersiell licens (företag och organisationer)

 • Tillgängligt för: Alla juridiska personer (företag och organisationer, inklusive ideella organisationer och myndigheter)
 • Fleranvändarlicens: Ja, det totala antalet samtidiga programanvändare kan inte överstiga antalet köpta prenumerationer
 • Licensperiod: Tidsbegränsad, baserat på månatliga och årliga prenumerationsbetalningar
 • Reservlicensbidrag: Ja, 12 föregående månaders oavbrutna prenumerationsbetalningar krävs

Personlig licens (individuell)

 • Tillgängligt för: Privatpersoner som handlar med egna medel. Kan inte köpas eller ersättas av företag
 • Fleranvändarlicens: Nej, programvaran kan endast användas av den person som köpte en prenumeration
 • Licensperiod: Tidsbegränsad, baserat på månatliga och årliga prenumerationsbetalningar
 • Reservlicensbidrag: Ja, 12 föregående månaders oavbrutna prenumerationsbetalningar krävs

Support

Support

I prenumerationen ingår följande Support och Underhåll med JetBrains.

 • Obegränsad tillgång till teknisk support via e-post
 • Gratis uppgraderingar till alla mindre och större utgåvor, inklusive buggfixar

Klicka här för att kontakta JetBrains support!

Rekommenderade resurser och länkar: