Hoppa till innehåll

Sencha Ext JS

Skapa dataintensiva HTML5-applikationer med JavaScript

Sencha Ext JS är ett omfattande JavaScript-ramverket för att bygga dataintensiva, plattformsoberoende webb- och mobilapplikationer för en alla typer av moderna enheter. Ext JS är ett komponentbaserad ramverk som ger utvecklare möjlighet att skapa anpassade, responsiva gränssnitt med hög prestanda och interaktiva funktioner. <br> <br> Ext JS inkluderar 140+ förintegrerade och testade högpresterande UI-komponenter som t.ex. datagrid, diagram, formulär och menyer, samt stöd för drag-och-släpp-redigering och en visuell designer. Det har också stöd för moderna webbtekniker såsom HTML5, CSS3 och JavaScript MVVM-arkitektur.

Info

Sencha GRUI introduktionsvideo

Allt du behöver för att skapa fantastiska webbapplikationer

Ext JS innehåller 140+ UI-komponenter, såsom HTML5-kalender, rutnät, pivotrutnät, D3-adapter, träd, listor, formulär, menyer, verktygsfält, paneler, windows, och mycket mer. Hundratals användartillägg är också tillgängliga från Sencha-communityt.

Utveckla

Accelerera webbapplikationsutveckling med ett anpassat ramverk, komponenter och verktyg byggda för att fungera sömlöst tillsammans.

Vårt omfattande 140+ förbyggda komponentbibliotek inkluderar men är inte begränsat till:

 • Rutnät
  Hantera miljontals poster och tillhandahåller inbyggd funktionalitet som sortering och gruppering.
 • Pivot Grid
  Lägg till kraftfull analysfunktion till React-applikationer.
 • Exportör
  Exportera data från standardrutnätet eller Pivot Grid till olika vanliga format.
 • layouter
  Säkerställer alla komponenters rätt dimensionering och placering med ett kraftfullt och flexibelt layoutsystemstem.
 • Diagram
  Visuellt representera data med ett brett utbud av dynamiska och statiska diagram, inklusive linje-, stapel- och cirkeldiagram.
 • D3-adapter
  Lägg till sofistikerade datadrivna dokumentpaket (D3) visualiseringar som värmekartor, trädkartor, solstrålar och mer till dina webbapplikationer.
Sencha - UI

Klicka för att se alla tillgängliga komponenter

Designa

Förbättra designprocessen med förintegrerade verktyg som Sencha Architect, Stencils och Themer.

 • Arkitekt
  Ger utvecklare möjlighet att bygga Ext JS-applikationer med hjälp av dra-och-släpp-funktioner, så att mindre tid ägnas åt manuell kodning.
 • Mallar
  Gör det möjligt för utvecklare att snabbt och enkelt modellera, stil, prototyper och utvärdera gränssnittsdesigner.
Sencha - Schabloner

Klicka för att se alla tillgängliga komponenter

Test

Sencha test är den mest omfattande enhets- och end-to-end-testlösningen för Ext JS. Sencha Test hjälper utvecklare och testautomationsingenjörer att:

 • Förbättra kvaliteten på dina appar genom end-to-end-testning.
 • Utnyttja enhets- och funktionstestning för Ext JS-appar för att öka teamets produktivitet och påskynda utgivningscykler.
 • Skapa robusta tester genom att utnyttja den djupa integrationen mellan Sencha Test och Ext JS.
Sencha - Test

Adaptiv

Ext JS inkluderar en flexibel layouthanterare som hjälper till att organisera visningen av data och innehåll över flera webbläsare, enheter och skärmstorlekar. Det hjälper dig att kontrollera komponenternas display, även för de mest komplexa användargränssnitten. Ext JS tillhandahåller också en responsiv konfigurationssystem som tillåter applikationskomponenter att anpassa sig till specifika enhetsorientering (liggande eller stående) eller tillgängliga webbläsarfönsterstorlekar.

Sencha - Adaptiv

Tillgänglighet

Ext JS innehåller funktioner som är i linje med ADA-standarderna för tillgänglig design. Ext JS ARIA-paketet gör det möjligt att lägga till tillgänglighetsstöd till dina applikationer genom att tillhandahålla verktyg som du behöver för att uppnå Section 508 Compliance. Med hjälp av ARIA-paketet kan du skapa appar som kan användas av personer som behöver hjälpmedel som skärmläsare för att navigera på webben.

Sencha - Tillgänglighet

Datapaket

Det robusta datapaketet som ingår i Ext JS frikopplar UI-komponenterna från datalagret. Datapaketet:

 • Tillåter datainsamlingar på klientsidan med mycket funktionella modeller som erbjuder funktioner som sortering och filtrering.
 • Det är protokollagnostisk och kan konsumera data från vilken back-end källa som helst.
 • Levereras med sessionshanteringsfunktioner som tillåter flera operationer på klientsidan, vilket minimerar rundresor till servern.
Sencha - Datapaket

Bygg bättre applikationer med Senchas verktyg

Bygg dina appar från början med Senchas toppmoderna verktyg.

Sencha arkitekt

Bygg Ext JS-applikationer med dra-och-släpp-funktioner och spendera mindre tid på manuell kodning.

Sencha Themer

Designa skräddarsydda programteman med hjälp av grafiska verktyg – utan att skriva kod.

Plugins för IDE och kodredigerare

IDE och Code Editor Plugins integrerar Sencha ramverk i din enterprise arbetsflöde, möjliggör kodkomplettering, inspektion, generering, navigering, refactoring och mer.

ExtGen

ExtGen är ett nodbaserat kommandoradsverktyg för flera plattformar som tillhandahåller flera lägen för applikationsgenerering.

ExtBuild

ExtBuild är ett nytt nodbaserat verktyg för att bygga Ext JS-applikationer som för närvarande använder Sencha Cmd och Google Closure-kompilator för att bygga och transpilera Ext JS-applikationer.

Sencha Fiddle

Sencha Fiddle är ett gratis verktyg som låter dig prova Ext JS-kod i din webbläsare utan att ladda ner eller installera något. Du kan enkelt dela din Ext JS-kod genom att spara och dela fiddle-URL:er.

Sencha Cmd

En komplett uppsättning funktioner för livscykelhantering, inklusive ställningar, kodminifiering, transpilering från ES6, dynamisk paketladdning, bygggenerering för PWA:er och mer.

Inspector

Ett felsökningsverktyg som ger direkt åtkomst till komponenter, klasser, objekt och mer för appar byggda med Sencha-ramverk.

Sencha schabloner

Stencils är ett komplett UI-tillgångspaket för Adobe Illustrator, Sketch, Balsamiq och finns även tillgängligt som SVG/PNG för användning med andra proffsgrams.

Klicka här för att se höjdpunkterna i Sencha Ext JS

Nyheter

Vad är nytt i Sencha Ext JS?

Nyheter i Ext JS 7.6

 • Vertikal reglage för modern toolkit – Nu kan användare glida vertikalt och justera värdena som det för volymreglaget på Android eller iOS
 • Listfilter för det moderna nätet. Nu kan användare välja ett alternativ från listan för att filtrera istället för att skriva dem.
 • Anpassad kolumnbredd och position för en modern grid, precis som vi har för vår klassiska grid. Användare kan ordna om sin grid som de själva önskar.
 • Kvalitetsförbättringar: Med 15+ buggfixar ger den här utgåvan en solid uppsättning förbättringar
 • Uppgraderad Closurekompilator
 • Fixat Sencha CMD MacOSX Monterey-problem
 • Ext-gen förbättringar
 • 7.6 Stöd för verktyg (Architect, Themer, CMD, Upgrade Adviser)
 • Mer…

Nyheter i Ext JS 7.5

 • 40 Kvalitetsförbättringar
 • Font-Awesome uppdaterad till 5.15.4
 • Lokaliseringsstöd för 7.4-funktioner som gruppering på flera nivåer, sammanfattningar för grupper, totalt och filterfält.
 • ExtGen och Sencha Cmd

Licens

Sencha licensiering

Sencha Ext JS

Sencha Ext JS är tillgänglig under Commercial License eller GNU General Public License version 3 (GPLv3). Den kommersiella licensen kräver betalning av en avgift för varje utsedd användare (dvs. utvecklare). Om du väljer att inte betala en avgift och använda GPLv3-licensen måste du släppa källkoden för alla program som du distribuerar och som använder Ext JS. Om du väljer att betala för en kommersiell licens behöver du inte avslöja din källkod.

Provlicensiering

En testversion finns tillgänglig för Sencha Ext JS, gäller i 30 dagar och regleras av Senchas licensavtal för programvara. Du kan inte påbörja utvecklingen av en applikation under en GPLv3-licens och senare konvertera den till en kommersiell licens. Du kan inte utvecklas under en provperiod och fortsätta utvecklingen efter den perioden (30 dagar).

Kommersiell licens

Licens till varje inkluderad SDK och verktyg styrs av Sencha Software License Agreement.

Support för Sencha Ext JS styrs av underhålls- och supportavtalet.

En sammanfattning av viktiga begränsningar finns på Sammanfattning av viktiga användningsbegränsningar för Sencha-programvara.

Ytterligare information om licensiering finns i vanliga frågor om licensiering, underhåll och support.

Licens för öppen källkod (GPLv3).

Open Source (GPLv3)-licens för Sencha Ext JS finns på
Sencha GPL nedladdningssida

Ytterligare information om öppen källkodslicens finns i vanliga frågor om öppen källkod.

Licensiering för anpassad användning

Licensering för anpassad användning är tillgänglig för användningar som överskrider begränsningarna för kommersiell licensanvändning, såsom användning av programvara som kan beskrivas som en utveckling toolkit eller bibliotek, en applikationsbyggare, en webbplatsbyggare eller någon applikation som är avsedd att användas av mjukvaru-, applikations- eller webbplatsutvecklare eller designers.

Kontakt Sencha för att lära dig mer om en anpassad användningslicens

Förlängning licensiering

Du kan skapa kommersiella tillägg förutsatt att de tillför ett betydande värde till Sencha Ext JS. Extension licensiering är tillgänglig under villkoren för Sencha Extension License, inklusive registrering hos Sencha.

Support

Support

Alfasoft erbjuder first line support till alla våra Sencha-kunder.

För teknisk support, vänligen kontakta Sencha support!

Rekommenderade resurser och länkar:

en_GBEnglish