Hoppa till innehåll

Design-Expert

Design av experiment (DOE) Enkelt

Gör banbrytande förbättringar av din produkt och process med Design-Expert® programvara från Stat-Ease. Avskärma för viktiga faktorer och komponenter, karakterisera interaktioner och i slutändan uppnå optimala processinställningar och produktrecept. Sätt flaggor och utforska konturer på interaktiva 2D-grafer; visualisera sedan svarsytan från alla vinklar med roterbara 3D-diagram. Slutligen, maximera önskvärdheten för alla dina svar samtidigt och överlägg dem för att se "sweet spot" som uppfyller alla specifikationer. Design-Expert® gör det otroligt enkelt att använda kraftfulla multifaktortestverktyg. Ge det ett försök för att se vad det kan göra för att påskynda din forskning och göra den till en enorm framgång.

Våra elitanvändare gav överväldigande positiv feedback till vår avtäckning av SE360 vid 2021 Stat-Ease DOE Toppmöte, säger
Martin Bezener, VD och CTO för Stat-Ease. "Dess nya funktioner, särskilt Python-verktygen,
utöka horisonten av vår programvara enormt.Avancerade experimenterare får alla de kraftfulla och
intuitiva funktioner i Design-Expert, plus mycket mer.

Info

Info Design-Expert

Gör banbrytande förbättringar av din produkt och process med Design-Expert programvara. Avskärma för viktiga faktorer och komponenter, karakterisera interaktioner och i slutändan uppnå optimala processinställningar och produktrecept. Sätt flaggor och utforska konturer på interaktiva 2D-grafer; visualisera sedan svarsytan från alla vinklar med roterbara 3D-diagram.

Slutligen, maximera önskvärdheten för alla dina svar samtidigt och överlägg dem för att se "sweet spot" som uppfyller alla specifikationer. Design-Expert gör det otroligt enkelt att använda kraftfulla multifaktortestverktyg. Ge det ett försök för att se vad det kan göra för att påskynda din forskning och göra den till en enorm framgång.


Design av experiment (DOE) Gjord kraftfull

Designa ditt experiment

Design-Expert ger kraftfulla verktyg för att lägga upp ett idealiskt experiment på din process, blandning eller kombination av faktorer och komponenter. När du är osäker, bygg den kraftig via in-line effektberäkningar och möjligheten att lägga till block och mittpunkter. Design-Experts designguider och intuitiva layouter som stoppljuskonfigurationen för två-nivåer gör det hela mycket enklare än du ens kan föreställa dig. Kolla in det!

Analysera dina data

Design-Expert gör det enkelt att se vad, om något, framstår som statistiskt signifikant och hur man modellerar resultaten mest exakt. Det ger det självförtroende du behöver för att presentera och kanske publicera dina resultat. Ta inte vårt ord för det, testa det med en eller flera av datamängderna som följer med programvaran.

Visualisera dina resultat

Design-Expert erbjuder ett brett urval av grafer som hjälper dig att identifiera framstående effekter och visualisera dina resultat. Dess resultat skapar ett starkt intryck när du kommunicerar dina resultat till handledare och kamrater. Ladda ner den kostnadsfria testversionen idag, skumma igenom svarsytans handledning under "Hjälp" och se själv.

Nyheter

Vad är nytt i Design-Expert

Version 13 of Design-Expert® innehåller många nya tillägg till dess design-, analys- och visualiseringskomponenter. Allt gjort samtidigt som vi behåller vårt intuitiva och lättanvända gränssnitt intakt.

Nytt i DX13: Design Space Augmentation Wizard

Utöka, dra ihop eller flytta ditt designutrymme för att finslipa på ett optimalt område. DX13s guide gör detta enkelt för både process- och blandningsdesigner. Återanvänd befintliga data (eller ta bort några) och få ut det mesta av ditt experiment!

Nytt i DX13: Poisson Regression

Använd Poisson-regression för att passa mer exakta modeller när svaret är räkningsdata (diskret, icke-negativ), som antalet defekter per enhet eller antalet förekomster per tidsperiod.

Nytt i DX13: Multiple Analyses

Modellera enkelt alla svar på olika sätt för att enkelt jämföra dem. Tryck helt enkelt på plusknappen (+) på analysgrenen och prova olika metoder för modellreduktion eller transformationer. Välj den bästa analysen för att uppnå optimeringsmål.

Senaste utgåvan: Version 13!

Frisläppandet av Design-Expert version 13 innehåller många nya tillägg till dess design-, analys- och visualiseringskomponenter. Allt gjort samtidigt som vi behåller vårt intuitiva och lättanvända gränssnitt intakt.

Systemkrav

Systemkrav

Windows Installation
Minsta hårdvara och operativsystemstem krav:

Komponent minimum
Processor 1 GHz
Hårddisk 250 MB ledigt utrymme
Minne 2 GB
Skärm 1024×768
Operativ system    Windows 8/ 8.1 /Windows 10

https://www.statease.com/docs/v13/single-installation/

macOS-installation
Minsta hårdvara och operativsystemstem krav:

Komponent minimum
Processor 1 GHz
Hårddisk 250 MB ledigt utrymme
Minne 2 GB
Skärm 1024×768
Operativ system    MacOS 10.12 eller senare

https://www.statease.com/docs/v13/macos-installation/

Licensalternativ

Köp en

Ingår:

 • Underhållsuppdateringar
 • Email Support

Ingår för första året:

 • Nya versionsuppgraderingar
 • telefonsupport

Prenumeration

Ingår:

 • Reducerad taxa för förnyelse
 • Underhållsuppdateringar
 • Nya versionsuppgraderingar
 • Email Support
 • telefonsupport

nätverks

Ingår:

 • 3, 5 eller 10 flytande säten
 • Underhållsuppdateringar
 • Nya versionsuppgraderingar
 • Email Support
 • telefonsupport

Support

Support

Alfasoft tillhandahåller gratis teknisk support till alla våra kunder.

Beskriv ditt problem så detaljerat som möjligt när du kontaktar vår support. Kom ihåg att alltid informera om ditt serie-/licensnummer, produktversion och ditt operativsystem.

Klicka här för att besöka vårt hjälpcenter och vår kunskapsbas!

Du kan också besöka länkarna nedan för att få hjälp:

en_GBEnglish