Hoppa till innehåll

Statistik och dataanalys


Fler verktyg för statistik och dataanalys

XLSTAT

Den ledande dataanalys- och statistiska lösningen för Microsoft Excel

XLSTAT är ett kraftfullt men ändå flexibelt Excel-dataanalystillägg som låter 150,000 120+ användare i över XNUMX länder över hela världen analysera, anpassa och dela resultat inom Microsoft Excel.

SYSTAT

Kraftfull programvara för statistisk analys och grafik

SYSTAT är ett mångsidigt och omfattande statistiskt mjukvarupaket. Den använder ett häpnadsväckande utbud av kraftfulla tekniker för att hjälpa till att utföra många typer av forskning.

SigmaStat

Rådgivande statistik för icke-statistiker

SigmaStat tillhandahåller ett brett utbud av kraftfulla men lättanvända statistiska analyser speciellt utformade för att möta behoven hos forskare och ingenjörer. Du vägleds genom processen att välja rätt test för att analysera dina data, köra testet och tolka resultaten i testrapporten.

TableCurve 2D och 3D

Automatiserad kurv- och ytanpassning – och ekvationsupptäckt

TableCurve 2D och 3D ger ingenjörer och forskare kraften att hitta den idealiska modellen för även de mest komplexa data, genom att lägga tusentals ekvationer till hands.

PeakFit

Det automatiska valet för spektroskopi, kromatografi och elektrofores

PeakFit använder tre procedurer (Rester, Second Derivative och Deconvolution) för att automatiskt placera dolda toppar. Även om var och en är en stark lösning, kan en metod fungera bättre med vissa datamängder än andra.

LISREL

En avgörande utveckling i historien om strukturekvationsmodellering (SEM)

LISREL-modellen, metoderna och mjukvaran har blivit synonyma med strukturell ekvationsmodellering (SEM). Idag är dock LISREL inte längre begränsad till SEM. LISREL 11 inkluderar 64-bitars statistiska applikationer LISREL, PRELIS, MULTILEV, SURVEYGLIM och MAPGLIM.

GAMS

Allmän algebraisk modellering System. Modell – Lös – Implementera

Rotat i ett antal beprövade designprinciper, The General Algebraic Modeling System (GAMS) är en utvecklad och mogen system som ger dig tillgång till banbrytande modellerings- och optimeringsteknik, och teknisk support i världsklass som hanteras av vår Ph.D. experter på nivåoptimering och modellering.

en_GBEnglish