Hoppa till innehåll

Kemi och Laboratorie Systems

Välkommen till vår sida dedikerad till programvara för kemi och laboratoriesystemstems. Oavsett om du är forskare, student eller labbchef är vi övertygade om att du kommer att hitta en mjukvarulösning som uppfyller dina behov. Kontakta oss gärna om du behöver råd eller har specifika behov.

Kemi

ChemDraw Skärmbild Nyhetsbrev Banner

ChemDraw och ChemOffice

Med ChemDraw kan du enkelt rita komplexa molekyler och reaktioner med dess användarvänliga gränssnitt och intuitiva verktyg. Dessutom, med tillgång till ett brett utbud av kemiska databaser, kan du snabbt söka och importera strukturer och reaktioner, vilket sparar tid och ansträngning.

Laboratoriehantering

PerkinElmer Signals Notebook logotyp

Signals Notebook

Föreställ dig att ha all din labbdata på ett ställe, lättillgänglig och delbar med dina kollegor. Signals Notebook kan hjälpa dig att uppnå detta och mer. Med denna programvara kan du förbättra ditt labbs produktivitet, efterlevnad och datasäkerhet.

DOE (Design av experiment)

Design-Expert Fyrkantig logotyp

Design-Expert

Uppmärksamma forskare och ingenjörer! Är du ute efter att optimera din produkt eller process men kämpar för att hitta rätt design av experiment (DOE) programvara? Introducerar Design-Expert, premiären DOE programvara för design och analys av experiment.

Stat-Ease 360-logotyp staplad

Stat-Ease 360

Föreställ dig att du har förmågan att designa och analysera dina experiment med tillförsikt, i vetskap om att du har de mest avancerade verktygen till ditt förfogande. Stat-Ease 360 kan hjälpa dig att uppnå detta och mer. Med denna programvara kan du förbättra din produktprestanda och fatta datadrivna beslut med lätthet.

Data Acquisition

DASYLab skärmdump med logotyp

DASYLab

DASYLab erbjuder ett användarvänligt gränssnitt och kraftfulla verktyg för datainsamling, analys och presentation, så att du snabbt och enkelt kan samla in, bearbeta och analysera data från olika källor, såsom sensorer, givare och andra enheter.

spektroskopi

GRAMS Spektroskopi programvara skärmdump

GRAMS

GRAMS erbjuder ett brett utbud av funktioner för dataanalys och tolkning, inklusive avancerade spektralbearbetningsverktyg, integrerade databaser och multidimensionella analysmöjligheter. Programvaran ger också interaktiva visualiseringsalternativ, vilket gör det enkelt att förstå och tolka dina data.